Челси уволни Томас Тухел преди броени минути, а медиите на

...
Челси уволни Томас Тухел преди броени минути, а медиите на
Коментари Харесай

Ясни са фаворитите, които могат да наследят Томас Тухел в Челси

Челси уволни Томас Тухел преди броени минути, а медиите на Острова към този момент спрягат разнообразни имена за овакантения пост. Новият притежател на отбора Тод Боели реши да се раздели с германеца след неубедителното начало на сезона за лондончани, които записаха единствено три победи в първите си шест дуела във Висшата лига, а през вчерашния ден претърпяха проваляне от Динамо (Загреб) на старта в Шампионска лига.

Пресата в Англия единомислещо твърди, че основен любимец за момента е наставникът на Брайтън Греъм Потър. Мениджърът на " чайките " е впечатлил американеца с атрактивния си жанр на игра, със постоянното развиване на състава, привличането на млади играчи за скромни суми, които след това удвояват своята цена, както и с постоянството в представянето на своя състав в последните години. Той има контракт с Брайтън до лятото на 2025-а и заради тази причина Челси ще би трябвало да заплати колосална сума, с цел да го назначи отпред на тима " Стамфорд Бридж ".

Другият любимец е Маурисио Почетино. Бившият треньор на ПСЖ има опит в Премиър лийг, където води тимовете на  Тотнъм и Саутхамптън. За последно той беше отпред на френския гранд, само че в края на сезона бе освободен. Зинедин Зидан, който е без работа, откакто напусна Реал Мадрид през май 2021-а също е определян за заместител на германеца.
 Изненада: Челси уволни Томас Тухел
Изненада: Челси уволни Томас Тухел

Вчера клубът загуби от Динамо Загреб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР