Челси ще започне преговори с Брайтън за привличането на халфа

...
Челси ще започне преговори с Брайтън за привличането на халфа
Коментари Харесай

Челси изпраща оферта за играч на Брайтън

Челси ще стартира договаряния с Брайтън за привличането на халфа Мойсес Кайседо до дни. Очаква се това да се случи при започване на идната седмица, твърди трансферният гуру Фабрицио Романо.

Челси се конкурираше с Арсенал за подписа на 21-годишния еквадорец, само че по последни данни " топчиите " са се отказали от привличането му, като ще съсредоточат напъните си към Деклан Райс от Уест Хам. Така " сините " остават главният претендент за подписа на халфа, като към този момент са в напреднали договаряния със самия състезател и остава да се уточнят последни елементи, преди да започват и диалозите с Брайтън по отношение на цената му.

Твърди се, че " чайките " ще изискат към 80 милиона евро за правата на този състезател, само че от Челси са подготвени да извадят сходна сума. Според Романо е " безусловно несъмнено ", че Кайседо ще напусне " Американ Експрес Стейдиъм ", а най-вероятната му дестинация ще бъде точно " Стамфорд Бридж ".

Кайседо направи извънредно мощен сезон с екипа на Брайтън и оказа помощ на отбора да приключи на рекордното 6-о място в Премиър лийг и за пръв път в историята си а играе в Европа. Той изигра 43 мача във всички шампионати, в които записа 1 гол и 1 асистенция. Футболистът може да е потребен и поради своята поливалентност, като с изключение на в средата на терена, може да играе сполучливо и като десен бек, където се подвизаваше в няколко мача в края на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР