Челси ще обяви идната седмица Маурисио Почетино за мениджър от

...
Челси ще обяви идната седмица Маурисио Почетино за мениджър от
Коментари Харесай

Челси и Почетино си стиснаха ръцете

" Челси " ще разгласи идната седмица Маурисио Почетино за управител от идващия сезон, заяви " Скай спортс ". Още през вчерашния ден стана ясно, че двете страни са се разбрали за контракта на аржентинеца, който е подготвен да се завърне в британския футбол.

За любимец бе считан уволненият неотдавна от " Байерн " (Мюнхен) Юлиан Нагелсман, само че той се отхвърли, научавайки, че не е единственият претендент. Така идната кандидатура бе на Почетино.

Според " Скай спортс " по време на договарянията са били разисквани лятната селекция, кои ще бъдат освободени, както и щабът на експерта. Още не е ясно за какъв интервал ще е контрактът.

Сега отпред на " Челси " е Франк Лампард, който не съумя да извади тима от рецесията - в противен случай, " сините " затънаха още повече, отпадайки от Шампионската лига и затъвайки във втората половина на Висшата. 

По-рано този сезон бяха уволнени Томас Тухел и Греъм Потър.

Последната работа на 51-годишния Маурисио Почетино беше " Пари Сен Жермен ". Той бе освободен през лятото на 2022 година Преди това бе треньор на " Тотнъм ", " Саутхемптън " и " Еспаньол ".

Най-големите му триумфи бяха с " шпорите ". По негово време отборът от Северен Лондон съвсем непроменяемо играеше в Шампионската лига, като даже доближи до край, а бе фактор и в британския хайлайф.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР