Челси се присъедини към претендентите за подписа на Алексис Санчес,

...
Челси се присъедини към претендентите за подписа на Алексис Санчес,
Коментари Харесай

Челси се включи в борбата за Алексис Санчес


Челси се причисли към кандидатите за подписа на Алексис Санчес, заяви Sky Sports. Лондончани ще се конкурират с Манчестър Юнайтед за чилиеца.

Неговият контракт с "артилеристите" изтича в края на сезона и януарският трансферен прозорец е последният им късмет да вземат пари за своя голмайстор. Лидерите във Висшата лига Манчестър Сити проявяваха интерес към нападателя още от лятото, когато договорка за негов трансфер на "Етихад" пропадна в последния миг. Манчестър Юнайтед обаче отхвърли Сити от битката, като предложи на Арсенал 20 милиона паунда плюс арменския халф Хенрих Мхитарян.

Вчера мениджърът на "гражданите" Пеп Гуардиола се е срещнал с управлението във връзка Санчес и е реализирано взаимно решение, че привличането на 29-годишен състезател с изтичащ контракт за такава сума е безпричинно скъпо даже за Сити. Челси към момента не е направил своята оферта, само че се чака това да стане до часове. Алексис Санчес бе притеглен в отбора на Арсенал през 2014 година от Барселона за 31,7 млн. паунда. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР