Челси продължава да не намира силното си лице включително и

...
Челси продължава да не намира силното си лице включително и
Коментари Харесай

Франк Лампард: Не играхме достатъчно добре

Челси продължава да не намира мощното си лице в това число и при новия си управител Франк Лампард. “Сините ” отстъпиха на Брайтън в мач от 31-ия кръг на Премиър лийг с 1:2 и останаха във втората половина на таблицата. След мача Лампард разяснява, че тимът му отстъпва във всички най-важни игрови съставни елементи.

„ Разочарован съм на всяко равнище. Победи по-добрият тим. Можеха да завоюват с повече. Играха като тим, те са отракан тим. Не играхме задоволително добре. Всички съществени детайли на футбола - борба, бягане - губим даже в тях. Не става въпрос за тактичност сама по себе си ”, сподели Лампард на конференцията след мача

Всичко това се случва в навечерието на реванша против Реал Мадрид от 1/4-финалите на Шампионската лига. Мениджърът на лондончани показа, че до този дуел има да свърши с играчите едно доста значимо нещо.

“Във вторник имаме значим мач против Реал Мадрид. Но преди този момент би трябвало да разберем за какво през днешния ден се случи по този начин ",.

Реваншът сред Челси и Реал Мадрид от 1/4-финалите на Шампионската лига е на 18 април (вторник) от 22:00 българско време и “сините ” от Лондон имат да наваксват два гола пасив, които натрупаха в първия мач на “Сантиаго Бернабеу ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР