Челси подписа с френския бранител Беноа Бадиашил от Монако за

...
Челси подписа с френския бранител Беноа Бадиашил от Монако за
Коментари Харесай

Челси подписа с френския бранител Беноа Бадиашил

Челси подписа с френския защитник Беноа Бадиашил от Монако за сума малко под 40 млн. евро.

21-годишният централен бранител е с контракт за седем години и половина, оповестиха от клуба.

Бадиашил изигра основна роля за монегаските, помагайки на отбора да приключи трети в Лига 1 в предходните два сезона. Той дебютира за националния тим под управлението на Дидие Дешан предишния септември, макар че не попадна в състава за Световното състезание в Катар.

„ С растеж от 193 см, Бадиашил е доминантен бранител във въздуха, само че в същото време чувстващ се доста удобно с топка в крайници, кадърен да прави къси пасове от отбрана или да сменя играта с дълги подавания по диагоналите. Страхотната му скорост е основно качество и той има опит както в защитна четворка, по този начин и с трима в защита на клубно равнище “, се споделя в изказването на лондончани.

" Нямам самообладание да стартира да играя в най-силното състезание в света “, съобщи Бадиашил.

Той няма да вземе присъединяване в домакинския конфликт на „ сините “ с първенеца Манчестър Сити довечера в опита на отбора на Греъм Потър да навакса изоставането си от топ 4. Челси е на 10 точки от местата, даващи право на присъединяване в Шампионска лига, след равенството с Нотингам Форест, като има едвам един триумф от последните си седем мача в Лигата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР