Челси победи Барселона с 2:1 в среща, играна в японския

...
Челси победи Барселона с 2:1 в среща, играна в японския
Коментари Харесай

"Челси" развали дебюта на Гризман и Де Йонг

" Челси " победи " Барселона " с 2:1 в среща, играна в японския град Сайтама, и завоюва купата " Ракутен ", която се явява първо отличие за " сините " след назначението на Франк Лампард за управител на отбора.

За лондончани това е втори триумф в четирима мача от началото на подготовката, до момента в който за каталунците бе първи дуел след края на сезон 2018/19.

Снимка: Reuters

Дебют за " Барселона " направиха новите попълнения Антоан Гризман и Френки де Йонг. Французинът стартира мача от първата минута, до момента в който холандецът се появи в игра от аварийна пейка.



" Челси " бе по-добрият тим на терена през цялото време и в 22-ата минута Тами Ейбрахам направи фрапантен пропуск от близка отдалеченост. В 35-ата минута обаче младият нападател се реваншира, възползвайки се от неточност на защитата на " Барселона ", с цел да открие за 1:0.

Снимка: Reuters

В 81-ата минута лондончани стигнаха и до втори гол, а негов създател стана Рос Баркли. Английският национал получи топката до дъгата на наказателното поле и с техничен удар в долния ляв ъгъл вкара за 2:0.

В добавеното време на срещата " Барселона " върна един гол посредством Иван Ракитич, който бе прецизен с удар отвън наказателното поле.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР