Челси планира да предложи нов договор на халфа Матео Ковачич

...
Челси планира да предложи нов договор на халфа Матео Ковачич
Коментари Харесай

Челси предлага нов договор на Ковачич след Световното

Челси възнамерява да предложи нов контракт на халфа Матео Ковачич след края на Световното състезание в Катар. Настоящият контракт на хърватина изтича по-късно повече от 18 месеца и в клуба към този момент възнамеряват да го обвържат за по-дълъг интервал, твърди " Ивнинг Стандард ".

И през този сезон Ковачич е значима фигура в състава на Челси. До момента той е записал 13 мача, в които има гол и асистенция на сметката си. Мениджърът Греъм Потър обаче работи деликатно с 28-годишния състезател и внимава да не го претрупва, защото той не е изцяло възобновен от казуса с коляното, който го мъчеше по-рано през сезона.

На " Стамфорд Бридж " виждат в лицето на Ковачич състезател, който е основен за бъдещето на клуба. Именно поради това шефовете ще го привикат на масата за договаряния след края на Световното. Предполага се, че двете страни бързо ще стигнат до единодушие, защото и самият футболист се усеща чудесно при лондончани и желанието му е да продължи да носи синята фланелка.

Ковачич дойде в Челси от Реал Мадрид през 2018 година първо чартърен, е по-късно лондончани откупиха правата му за 45 милиона евро. Откакто е в клуба той има 197 мача, 5 гола и 14 асистенции, като през това време завоюва Шампионската лига, Лига Европа и Световното клубно състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР