Челси обяви, че новият собственик на клуба Тод Боели ще

...
Челси обяви, че новият собственик на клуба Тод Боели ще
Коментари Харесай

Челси обяви промените в управлението, раздели се с още една емблематична фигура

Челси разгласи, че новият притежател на клуба Тод Боели ще бъде и президент на клуба. Вчера лондончани оповестиха, че президентът Брус Бък, който беше на поста от 2003г. ще извършва ролята на консултант в клуба.

От клуба оповестиха и раздялата с друга емблематична фигура, а точно Марина Грановская, която беше най-довереният човек на Роман Абрамович в Челси и подписваше всеки контракт в клуба.

Временно Боели ще извършва и длъжността състезателен шеф, до момента в който бъде открит най-подходящият човек, който да заеме поста за непрекъснато. Грановская обаче е дала единодушието си да продължи да бъде разполагаем на Боели и клуба до края на летния трансферен прозорец, с цел да стане преходът по-безпроблемен.

„ Започваме да изпълняваме нашата дълготрайна визия и проект за клуба, като сътворяваме едно извънредно преживяване на буйните си и лоялни почитатели и продължаваме да се борим за всички най-големи оценки. Работейки дружно, ние сме твърдо решени да продължим да печелим както на терена, по този начин и отвън него.

Благодарим на Марина за дългогодишната ѝ отлична работа на клуба и ѝ желаем всичко най-хубаво в бъдещите ѝ инициативи “, разяснява Боели.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР