Челси обмисля изненадващ ход по завръщането на Антонио Конте в

...
Челси обмисля изненадващ ход по завръщането на Антонио Конте в
Коментари Харесай

ИЗНЕНАДА: Конте може да се върне в Челси

Челси обмисля неочакван ход по завръщането на Антонио Конте в отбора. Ръководството на отбора от „ Стамфорд Бридж “ назначи по-рано в четвъртък Франк Лампард като краткотраен управител до края на сезона, до момента в който „ сините “ продължат с търсенето си на нов непрекъснат ментор за дълготрайния план.
„ Сините “ упорстват, че това ще бъде „ тежък развой “ и това се илюстрира от обстоятелството, че притежателите Тод Боули и Бехдад Егали най-малкото са любопитни да видят какво може да донесе Конте, който беше последният треньор, спечелил купата във Висшата лига с Челси. Шефовете на клуба виждат в негово лице на победител, който евентуално може да донесе верните решения в тима.   The Independent твърди, че е имало първичен контакт посредством медиатори сред Конте и Челси и, в случай че всичко върви добре, то може даже да има директна среща идната седмица. 53-годишният италианец беше освободен от Тотнъм в края на предишния месец след неуверения му престой в клуба. Чашата преля, когато мениджърът атакува остро управата на клуба и играчите на отбора на своя конференция.
Въпреки че престоят на Конте в Челси приключи по сходен метод – с очевидно неодобрение от страна на италианеца, както и със правосъдна борба, след която арбитражен съд реши, че „ сините “ трябна да изплатят 9 милиона паунда на Конте като отплата, това няма да се окаже спънка, защото това се случи по времето на предишния  притежател Роман Абрамович.

53-годишният Конте беше отпред на лондончани в интервала юли 2016-а – юли 2018-а година, като записа 70 победи, 15 равенства и 21 загубе в общо 106 мача.

Други съществени претенденти за нов управител на „ сините “ се считат Юлиан Нагелсман и Луис Енрике, с които към този момент бяха извършени съответни диалози. Челси се изправя против Уулвърхемптън през уикенда във Висшата лига, преди първия четвъртфинален мач от Шампионската лига против Реал Мадрид идната сряда.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР