Челси може да се окаже в много трудно положение заради

...
Челси може да се окаже в много трудно положение заради
Коментари Харесай

Тежки времена за Челси - Абрамович влиза в черен списък

Челси може да се окаже в доста мъчно състояние поради предстоящи наказания на английските управляващи против притежателя на клуба Роман Абрамович. Бившият губернатор на Чукотка може да се окаже в лист с съветски предприемачи, върху които следва да бъдат наложени наказания, написа авторитетният в. „ Таймс “. Изданието се базира на източници от обкръжетието на английския министър председател Тереза Мей.

Според информацията, специфични ограничения срещу Абрамович и други съветски предприемачи се намират в развой на разработка. През януари тази година управляващите са получили право на достъп до информацията за произхода на благосъстоянието на чужденците, които имат недвижими парцели и капиталия на територията на Острова.

Предполага се, че това е следващ удар против Русия поради натравянето на двойния сътрудник Сергей Скрипал и щерка му Юлия. Британците упрекват съветската страна в закононарушението против Скрипал и се стигна до сериозен скандал, довел до изтеглянето на дипломати на западните страни от Русия.

Както е известно, Роман Абрамович е притежател на Челси от 2003 година. През идващите 15 години той трансформира отбора от „ Стамфорд Бридж “ в един огромните тимове във Висшата лига и Европа. За този интервал „ сините “ завоюваха пет шампионски трофеи, четири пъти взеха ФА Къп, три пъти Купата на Лигата и два пъти Къмюнити шилд, както и по веднъж Шампионската лига и Лига Европа. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР