Челси и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят на

...
Челси и Манчестър Юнайтед не успяха да се победят на
Коментари Харесай

Дербито между Челси и Юнайтед не успяха да се победят на Стамфорд Бридж


Челси и Манчестър Юнайтед не съумяха да се победят на " Стамфорд Бридж " и приключиха 1:1 в мач от 12-ия кръг във Висшата лига. Жоржиньо даде задатък на " сините " в 87-ата минута от дузпа, а Каземиро изравни седем минути по-късно.

Срещата стартира равностойно, като и двата отбора имаха своите благоприятни условия, само че до по-опасно състояние не се стигна до 34-ата минута, когато Маркъс Рашфорд бе изведен в наказателното поле и стреля ниско по тревата. Кепа Арисабалага обаче внимаваше и отрази.

Маркъс Рашфорд мина през отбраната на Челси с дрибъл, напредна, освободи си пространство и стреля в наказателното поле в долния ляв ъгъл на вратата на Челси, само че Кепа още веднъж бе с навременна интервенция и отрази.

Бруно Фернандеш откри навлизащия отляво в наказателното поле Антони в 45-ата минута. Бразилецът стреля със своя ляв крайник в противоположния ъгъл, само че не откри обрисуваният на вратата.

Второто полувреме стартира по еднакъв метод, както първото. Отборите съблюдаваха тактическите инструкции на своите наставници и не си разрешиха непотребни опасности.

След центриране от корнер в 73-ата минута Трево Чалоба надигра Фред и стреля рисково с глава. Давид де Хеа не съумя да се намеси, само че за негово благополучие, ударът срещна напречната греда.

Скот Мактоминей задържа Армандо Броя след изпълнен ъглов удар. Ситуацията бе прегледана с VAR и реферът отсъди дузпа. Жоржиньо се нае с осъществяването на 11-метровия углавен удар. Халфът прати Давид де Хеа в обртания ъгъл и по този начин даде задатък на своя отбор в 87-ата минута.

След центриране на Люк Шоу, Каземиро се извиси над всички и изравни резултата с добре ориентиран удар с глава в четвъртата минута на добавеното време на срещата.

След това тъждество Челси остава на 4-о място във краткотрайното класиране във Висшата лига с актив от 21 пункта, до момента в който Манчестър Юнайтед е 5-и с точка по-малко от днешния си противник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР