Челси е постигнал споразумение с Брайтън за трансфера на Мойсес

...
Челси е постигнал споразумение с Брайтън за трансфера на Мойсес
Коментари Харесай

ИМА СДЕЛКА! Челси взима Кайседо, счупи рекорд

Челси е постигнал съглашение с Брайтън за прехвърлянето на Мойсес Кайседо, оповестява журналистът Фабрицио Романо. Всички елементи към този момент са завършени, като самата договорка ще бъде рекордна за английския футбол. „ Сините “ ще платят сумата от 115 милиона паунда (146 милиона евро). Според Sky Sports пък, лондончани ще платят чиста сума от 100 милиона паунда, а останалите 15 ще бъдат под формата на разнообразни бонуси.
21-годишният еквадорски национал ще премине медицинските прегледи през днешния ден, след което ще подпише осемгодишен контракт до 2031-а година, с опцията за удължаването му с спомагателни 12 месеца.
По този метод Челси завоюва борбата с Ливърпул за подписа на Кайседо. В петък „ алените “ пратиха оферта от 111 милиона паунда за халфа, която беше призната от Брайтън, само че самият футболист отхвърли да замине за Мърсисайд, защото желанието му бе да играе само за Челси. Кайседо и неговите представители останаха в Лондон, с цел да изчакат Челси да се разбере с „ чайките “, което в последна сметка стана факт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР