Чехия постигна минимална победа с 1:0 над Израел в домакинството

...
Чехия постигна минимална победа с 1:0 над Израел в домакинството
Коментари Харесай

Ранен гол реши битката между Чехия и Израел

Чехия реализира минимална победа с 1:0 над Израел в семейството си от лига " В ", група 2 на Лигата на нациите. Този триумф обаче бе извънредно скъп за чежите, които останаха в борбата за първата позиция в групата.

Единственото попадение падна още в 7-ата минута. Домакините проведоха многоходова офанзива, размениха няколко подавания, а най-после топката бе ориентирана към Владимир Дарида, който от близко засече във вратата за 1:0.

Последваха още две положителни положения за чехите. На два пъти Якуб Янкто обстрелва вратата на противника, само че без триумф. В 38-ата минута и Томас Калас се извиси и стреля с глава, само че в ръцете на вратаря.

Една от най-хубавите благоприятни условия за гостите пристигна в 54-ата минута, когато прекрасен шут на Дор Перец мина над вратата.

В 81-ата минута обаче устремът на Израел бе прекършен, откакто Абд Елхамед получи червен картон за игра с ръка.

В последна сметка Чехия си свърши работата, като след този триумф се намира на 2-ото място в класирането с 9 точкии е единствено на 1 зад водача Шотландия. Израел пък към този момент загуби шансове да се бори за първото място, като остава 3-и с 5 точки.

Лига на нациите 5 кръг, неделя 15 ноември  Чехия 1:0краен резулат  Израел
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР