Чеченката Марина от „Фермата“, която миналата седмица лъсна в порно

...
Чеченката Марина от „Фермата“, която миналата седмица лъсна в порно
Коментари Харесай

Ексклузивно: Чеченката Марина от "Фермата" разказа с детайли за бруталния скандал с лесбо порното, на което лъсна!

Чеченката Марина от „ Фермата “, която предходната седмица лъсна в порно клип, за който БЛИЦ първи заяви, описа за най-пазената си загадка довечера, за която даже синовете й не са предполагали. В клипа Марина си разменя милувки с друга жена, а оказа се това е било нейна специалност допреди 2 години.

„ Бях самотна майка и парите не ми стигаха до средата. Социалните ми обърнаха тил единствено, тъй като не съм циганка “, спомни си тъмните години Марина, когато останала сама след развода. Всички грижи за двамата й сина – Калоян и вратаря Стефано Кунчев, били на нейн тил. Нямала пари за антибиотик на дребния, поискала помощи, а обществените я пратили да работи повече.

Припомняме, че след порно абсурда " ШОУ " разкри кой стои зад офанзивата против русокоската.

„ След развода бях избрала лесно-трудния метод на живот. Става въпрос за предаване за самотни и възрастни хора за австрийска телевизия, което се снима в София. Заведе ме позната, парите бяха положителни, а от мен се изискваше най-много да се съблека до бикини, да си покажа тялото, да танцувам с момиче или да взимам душ “, изясни Марина.

В продължение на 11 години синовете й не подозирали по какъв начин майка им изкарва парите, с които ги издържала като деца. Давала пари на родителите си, с цел да гледат дребния, а на младия футболист Стефано пращала по 5 лв. дневно, до момента в който учел в Пловдив. „ Това е моята премълчана истина, синовете ми може и да не желаят да ме погледнат като изляза от тук “, разплака се чеченката.

Клипът излезе след едномесечната й поява на екрана и момчетата научили от вестниците и интернет какви ги е правила майка им. Изтерзаната Марина ги помоли да дойдат да я посетят във „ Фермата “, само че не е ясно дали те ще одобряват поканата. „ Исках да бъдете щастливи, трябваше да работя тая работа, простете, в случай че съм ви наранила доста.

Това е моето ново начало, желаех да се разкрия. Не съм направила нищо, че вътрешно да ме е позор, само че хората ще го одобряват по друг метод “, приключи трогателната си изповед чеченката с сложна орис. Преди да влезе с еротичната промишленост, Марина била редовно пребивана от някогашния си брачен партньор, който се напивал всяка вечер. Решила да се разведе откакто за следващ път се събудила в болница поради изцепките му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР