Че се готвят и обвинения да им предявяват и да

...
Че се готвят и обвинения да им предявяват и да
Коментари Харесай

За погрома над сградата на ЕК нямаше задържани – въпреки всички снимки и видеа. За МОЧА – четирима арестувани???

Че се готвят и обвинявания да им предявяват и да ги съдят?

Само едно увещание на първо място: „ Левски “ е безконечен, МОЧА – не. А по отношение на опитите на някои „ политически водачи “ да се опитат да водят война с последователите на „ Левски “… както желаете, те и други са се пробвали. 

Да прехвърлим небрежно случилото се през седмицата, да нахвърляме самобитен преглед на горещата откъм събития седмица тъкмо в нейния работен край. 

Честно казано, почна да ни писва да живеем „ в забавни времена “ само че очевидно сме изтеглили късата съчка. 

Като споделих „ късата “, та се сетих…

… един „ водач на политическа партия “ се отхвърли от арестуваните за шпионаж в Лондон. Както преди няколко години се отхвърли от арестувания с граната на Нова година, а след това се отхвърли и от Елена Г., която се хвърляше на амбразурата за него. 

Отрича се от своите на пакост, а те все са му правилни. 

А в този момент твърди, че тези благи хора не били свързани с партията му. 

А ние, несъмнено, доматите ги ядем с колците и сме родени през вчерашния ден следобяд, та не можем да се сетим, че за някой да е „ обвързван с партията “ не е наложително да има партийна брошура, да си е татуирал името ѝ на челото и да върви по партийните събрания и да е създател на химна на партията. 

Снимките на копейките са задоволително красноречиви. Особено онази, на която арестуваната за шпионаж копейка държи торта, на която е написано името на Изрожденската партия на Копейкин. 

Първото, което Копейкин сподели, още преди да има някаква реакция, бе: в този момент американските медии на Козяк ще се опитат да ги свържат с нас. 

Гузен, негонен… по какъв начин продължаваше натам? 

Ако вярно разбирам, вярата тук е, като се на**реш, да обявиш бързо: „ в този момент американските медии на Козяк ще се опитат да кажат, че замирисвам “... и това би трябвало да ни накара да имаме вяра, че миризмата на памперс не идва от тебе, тъй като си оповестил авансово, че миризмата е неистина. 

Или бъркам? 

Мисля, че даже и популацията, която кълве на копейки, в този момент стиска зъби и си вика: Добре бе, що сè на тоя, нашия, му се случва бе! Пак би трябвало да го пазиме в този момент, да се вършим, да ставаме за смях. 

Но след това пристигна убийството на Алексей Петров и всички се разсеяха от шпионската спекулация. 

Между другото – последно за „ шпионската спекулация “… На фотосите се виждат три лица и едното наподобява малко заждролено, като на гастербайтер, който си мечтае да удари от лотарията или да откри къде дават помощи, с които можеш да живееш и да вървиш на дискотека. 

Това доста заблуждава хората да си мислят, че и тримата са утрепани от живота и заждролени, та се смиляват над тях и ги отписват като „ натопени “. Другото лице обаче, може да погледнете, не е по никакъв начин заждролено, а е на предприемач, който – както се оказва, имал връзки с бизнеси в Германия и Австрия и със знаково пословични хора от тъмните среди на бизнеса там, изчезнали и търсени от полицията към този момент години. Та не са просто някакви си заждролени гастербайтери. Единият – може и да е. Най-вероятно е просто момче за всичко и толкоз. 

Докъде бяхме стигнали? А, да – „ Но след това пристигна убийството на Алексей Петров и всички се разсеяха от шпионската спекулация “. 

И всички станаха специалисти по поръчкови убийства. Нищо изненадващо и тук. Копейкин, несъмнено, не пропусна опция да каже, че мутрите на демокрацията ни връщат в мутренските години. 

Аз пък не мога да схвана къде видя народна власт, че да я свърже с мутренския преход? Щото тая реплика на народна власт ни я докараха баш ченгетата на обичания му режим – посредством copy/paste метода от Раша – Комитет за Държавна сигурност (на СССР) си направи съветската мафия; клона на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), наименуван Държавна сигурност, си направи българската мафия и ни сервираха „ Преход “ Made in USSR. После споделиха: демокрацията ни отне…

Коя народна власт? Съветската ли?

Като бръкнеш в биографиите на всички убити „ знакови фигури “… то всичките – чиновници на службите още отпреди десети ноември или назначени от тях. Че и доста от още живите. Но в този момент мутрите се били върнали, щото демократите и Козяк са мафиоти. 

И отново посолствоТО му е отговорно на оня, дето самият той излиза от посолство на Раша, единствено едвам си поеме въздух и след това назад – в на Мутрафонова… опорките. 

Понякога си мисля, че тия „ партийни водачи “ – с тия явни когнитивни дисонанси и откровени тъпотии – просто се пробват да видят къде е дъното на тъпотията ни. Ако мога да осъждам по своята лична тъпота – към този момент толкоз години да не съм избягал от тая страна и да ги понасям – мога умерено да заявя, че дъно няма. Глупостта ни е бездънна. Могат да спрат с опита. 

Гледам, че Таско от Българска социалистическа партия бил споделил, че „ убийството на Алексей Петров не е инцидентно “…

Пу, ние пък си мислехме, че е. Върви си инцидентен убиец из Витоша любува се на гледките, снима си дървета и птички и внезапно се спъва, БАМ!, пушката, която си носи – да се подпира на нея – гръмва, Алексей Петров пада покосен. 

Ама ето – става известно, че не било по този начин, не било инцидентно, ще се окаже в този момент, че е имало предумисъл. 



А в този момент и Пепи Еврото май бил починал в ОАЕ. 

Само да ви подсетя: някой помни ли нарязаното момиче от Стара Загора? Видяхте ли? Казах ви, че за по-малко от 10 дни ще я забравите. 

А разфасования мъртвец в центъра на София? Да, и това се случи напълно неотдавна. 

Професионалните убийства си вървят един до друг с непрофесионалните. А „ политическите водачи “ не престават да наливат масло в огъня и да приказват за революция с мазна усмивка на разположение. Ама те се возят с защита, те са подсигурени. Освен в случай че от време на време не се самозабравят и не пробват да афишират война на почитателите на „ Левски “ и тогава… светът става малко по-тесен. 

Но да не забравяме, че точно тъкмо тази седмица ни донесе и триумфите на Нургюл Салимова!

Надявам се няма да наизскочат в този момент подлизурковците и менте политиците – да се опитат да си припишат заслугата ѝ. Да кажат, че някак си може да се допусна, че страната или те имат нещо общо. Сама си го е изработила и заслужила – с непосилен труд и доста гений. Ние тук даже нямаме федерация, която да е приета от всички, тъй че за шахматните ни триумфи можем да славим единствено самите шахматисти. 

В случая – Нургюл Салимова. Която е единствено на 20 години и е гений от най-високо международно равнище и ще взе участие в шампионата на кандидатите следващата година, който ще дефинира кой да се опълчи на международната шампионка през 2025 година България се завръща в международния връх на шахмата, посредством нея! Благодарим за това, Нургюл Салимова. 
 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР