Че Русата Златка мечтае да стане поп фолк певица е

...
Че Русата Златка мечтае да стане поп фолк певица е
Коментари Харесай

Златка Райкова копира Емануела

Че Русата Златка мечтае да стане поп фолк певица е известно от дълго време, дано не забравяме нелепите й опити да пее в чалга триото „ Фатално три “, а и сегашните й напъни да се прави на изпълнителка, написа на LifeOnline.bg.

Нека обаче отбележим, че кариера се гради с достоверен сексапил, гений и нюх за такт, каквито лекар Енчев не би могъл да имплантира…В снощния епизод на „ Като две капки вода “ на плеймейтката Златка Райкова й се падна лесната задача да имитира Гери-Никол, уви, Злати не можа да се оправи даже и с това елементарно начинание.

Зрители на шоуто разясняват, че Райкова освен не могла да изпее парчето вярно и фалшивеела на всяка фраза, ами не се пробвала и грам да влезе в кожата на хитовата рапърка. Коментарите и рецензиите са повече от сериозни, а някой се трансферират от участничтака към създателите на шоуто.

По-наблюдателните пък незабавно виждат, че гримът по никакъв начин не припомня за Гери – Никол, а извиква спомен за фолк певицата Емануела и визията от клипа й " Нотариално удостоверен ".

Всъщност като цяло, мненията за работата на гримьорите са отрицателни още от старта на шоуто. Феновете са забелязали, че се въртят едни и същи маски, перуки и стайлинги показвани доста пъти.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР