Че Алекса, победителят в Игри на волята, си го бива

...
Че Алекса, победителят в Игри на волята, си го бива
Коментари Харесай

И в това го бива! Алекса хвана микрофона в дискотека, засенчи топ имената в чалгата

Че Алекса, спечелилият в " Игри на волята ", си го бива в доста неща, не е изненада. Той се справяше ужасно и с пъзелите, и с физическите борби, и тези в племето, по-известни като " обществена игра ". 

Но Алекса още в шоуто даде да се разбере, че не просто е меломан, а знае наизуст забележително количество и сръбски, и български песни. 

Виж още: Бебето родено, време е за тунинг! Сузанита хукна на разкрасителни процедури 

Последното го показва пред огромна аудитория в столична дискотека, където хвана микрофона и запя с цялостно гърло Sampanjac на обичания му Миле Китич.

Видеото нагоре е точно от неговия профил в Instagram, а видно, публиката много се забавлява на своеобразното присъединяване на Алекса. 

Миле Китич е обичаният сръбски реализатор на Алекса. В изявление за сръбска медия той даже се пошегува, че в случай че зависело от него, щял да похарчи премията от " Игри на волята " за участия на артиста. Е, в последна сметка парите отидоха за общо жилище с Елица, за което надали някой съжалява. Дори и Миле Китич.

Виж още: Батка, само че романтик! Яница от " Един за различен " сподели новото си гадже в цялостния му искра

Иначе главен посетител във въпросната дискотека е била поп-фолк певицата Камелия. В стори се вижда, че Алекса се оправя и сносно с една от най-емблематичните ѝ песни - " Луда по тебе ". Той даже пее с певицата и то на български, макар че оригиналът на песента е на сръбски и в осъществяване на Лепа Брена. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР