Частни самолети и хеликоптери, притежавани или свързани с руски бизнесмени,

...
Частни самолети и хеликоптери, притежавани или свързани с руски бизнесмени,
Коментари Харесай

Самолети и хеликоптери на руски бизнесмени са летели в Европа

Частни самолети и хеликоптери, притежавани или свързани с съветски предприемачи, са летели в европейското въздушно пространство макар глобите на Европейски Съюз, оповестяват вестник Die Welt и ТАСС. От налагането на глобите изданието е съумяло да наблюдава към 30 такива полета. Посочва се, че данните за тези полети са обществено налични на профилирани уеб сайтове. Например, твърди се, че при започване на март аероплан с номер T7-7AA, за който се твърди, че е благосъстоятелност на съветския предприемач Алберт Авдолян, само че регистриран в Сан Марино и ръководен от швейцарска компания, е съумял да лети от Ница до Истанбул.

Според изданието представители на Европейски Съюз признават, че заради непрозрачни схеми за регистрация на парцели, в които непознати и офшорни компании се употребяват за укриване на притежателя, е мъчно да се ползват наказания против бизнес самолети и вертолети.

На 27 февруари външните министри на 27 страни от Европейски Съюз утвърдиха цялостното затваряне на въздушното пространство на Общността за съветски самолети. В отговор на 28 февруари Русия затвори въздушното пространство за 36 страни. Полети от тези страни могат да се правят със особено позволение, издадено от Федералната организация за въздушен превоз или съветското външно министерство. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР