Частни производители на самолети като Гълфстрийм, Бомбардие и Ембраер предлагат

...
Частни производители на самолети като Гълфстрийм, Бомбардие и Ембраер предлагат
Коментари Харесай

Вижте 8 от най-луксозните частни самолети в света

Частни производители на самолети като Гълфстрийм, Бомбардие и Ембраер оферират нови равнища на разкош, технология и успеваемост.

Но някои клиенти преобразуват комерсиалните самолети на Еърбъс и Боинг за персонално прилагане. Цената на тези самолети варира от десетки до стотици милиони $. Ето и 8 от най-луксозни частни самолета в света съгласно Business Insider.

1.Embraer Legacy 500 - За разлика от другите самолети в листата, този е от приблизително равнище, планиран да лети на по-къси направления. Струващ единствено $20 млн. той е най-достъпният от осемте. Но това не значи, че интериорът на клиентите не е впечатляващ. Кабината е облицована със скъпоструваща кожа и дървен фурнир. Подовете му са покрити с фини килими и блестяща каменна обшивка. Embraer Legacy 500 има най-просторната кабина в своя клас.

2. Gulfstream G500: За $44 млн. не е най-скъпата оферта на Гълфстрийм, само че е най-новата. Очаква се да влезе в употреба по-късно тази година. G500 е оборудван с кабинки, особено пригодени за потребностите на клиента. В самолета има и високоскоростен интернет, който е 30 пъти по-бърз от този на актуалните си съперници.

3. Gulfstream G650ER: На $66.5 млн., G650ER е водещият артикул на Гълфстрийм. Той може да измине 12 070, 08 км, което значи, че може да приключи полети над Тихия океан. Самолетът е изработен от скъпи кожи, фини дървени фурнири и стилна каменна обшивка. Цялата кабина може да се ръководи благодарение на приложение за смарт телефони.

4. Bombardier Global 7000: Подобно на G650ER, Global 7000 е планиран да бъде най-хубавия частен аероплан на огромни дистанции. Самолетът за $73 млн. ще бъдат пуснат в употреба през втората половина на тази година. Кабината може да бъде конфигурирана по разнообразни способи, в това число като столова и мултимедиен спектакъл. Global 7000 има даже независима спалня. Това е значима екстра, като се има поради диапазонът на самолета, който е повече от 13 679, 42 км.

5. Embraer Lineage 1000E: Това е първият от преправените въздухоплавателни средства в листата. Той се основава на известния районен аероплан Embraer E190. Струващ 53 млн. $ самолетът има спалня и душ кабина. Ако сте по-смели, шефът на дизайна на Embraer, Джей Бийвър, предлага свои истински интериорни концепции - като Киото дирижабъл и удивителни капандури...като.. и холивудски дирижабъл, който пресъздава стила, блясъка и лукса на Холивуд през 30-те години на предишния век.

6. Airbus ACJ319Neo: Самолетът е бизнес версията на Airbus A319neo. ACJ319neo коства Щатски долар 101,5 милиона преди инсталирането на персонализирани вътрешни фитинги. Самолетът има диапазон от близо 12 552. 88 километра и може да лети без спиране от Лос Анджелис до Женева, Швейцария.

7. Boeing 787-8 BBJ: Това е най-съвременният, струващ 224 млн. $ аероплан. През 2016 година китайската HNA Group даде още 100 млн. $, с цел да трансформира го частен аероплан. Това е плод на мисълта на Стефан Вела и защото това е първият план на Boeing Dreamliner, предопределен да бъде частен аероплан, интериорът и оборудването му са проектирани от нулата. Самолетът може да побере общо 40 души. Притежава кралско легло, гардероб и майсторска баня с двоен душ и отопляеми мраморни подове.

8. Boeing 747-8 Intercontinental BBJ: Нищо не може да се съпостави с Кралицата на небето. Един благополучен клиент получи личния си личен аероплан Boeing 747-8I. на стойност $403 млн. Самолетът има 445,93 кв.м. пространство с офис, баня и превъзходна столова, която може да се трансформира в корпоративна заседателна зала.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР