Частната собственост е неприкосновена! Мнозина обаче смятат така и за

...
Частната собственост е неприкосновена! Мнозина обаче смятат така и за
Коментари Харесай

Пловдивчанин ежедневно узурпира тротоар пред гаража си – смята, че му принадлежи

Частната благосъстоятелност е неприкосновена! Мнозина обаче считат по този начин и за обществената благосъстоятелност, като постоянно виждаме по какъв начин тя се узурпира. Такъв е казусът с водач на джип, който всекидневно стопира пред гаража си по този начин, че запушва целия тротоар.

„ Въпросният водач счита, че тротоарът пред гаража е негова благосъстоятелност и съвсем всички ден колата му е по този начин. Не знам дали има вътре различен автомобил или просто го „ мързи” да прибере джипа си. Резултатът е, че тротоарът е неосъществим за преминаване”, написа нашият четец. Аудито е паркирано на ул. „ Кръстю Раковски” против мол Пловдив. Пловдивчанинът изяснява, че от другата страна има компактно спрени коли и по този начин, в случай че майка с количка реши да мина през сектора, тя би трябвало да върви по пътя.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР