Частично бедствено положение! Кметът на Община Пловдив от ГЕРБ Здравко

...
Частично бедствено положение! Кметът на Община Пловдив от ГЕРБ Здравко
Коментари Харесай

Как се крадат 1,5 млн. лева? Кметът на Пловдив от ГЕРБ измисли схема с „бедствие”

Частично бедствено състояние! Кметът на Община Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров – Зико е оповестил отчасти бедствено състояние със заповед 22ОА-2290 от 30.09.22 година Цялата му концепция е да се усвоят едни бързи 1,5 млн. лева от близка до властта компания за следизборно разплащане.
 Зико усвои схемите на Бойко…
Явно кметът на Пловдив не е стъпвал в никакъв случай в наводнените обитаеми места и няма визия, какво съставлява отчасти бедствено състояние. Затова взех решение да му направя един колаж, с цел да открие разликите сред Пловдив и с. Богдан (Община Карлово). Защото издаването на сходна заповед е смешна на фона на протичащото се в наводнените от потопа села.

Къде е регионалният шеф?

Ангел Стоев, чийто PR сега е остарелият PR на Зико мълчи! Знаете ли за какво? Защото той се е съгласил със заповедта на кмета на Община Пловдив и я е удостоверил. Което значи, че той персонално преценява, че обстановката сред Пловдив и наводнените села е идентична. Ако сте се чудили, за какво преди време искахме да подаде #ОСТАВКА, се към този момент знаете.

Изводът!

Мафията е решила да усвои едни пари. Не кои да е пари, а нашите от бюджета на Пловдив. В цялата скица вземат участие и страната с неин представител на територията на Пловдив област, който вместо да спре това безумство, го удостоверява.

Но това не е нещо ново. Още при първите си срещи, страната и бизнеса се схванаха, че река Марица би трябвало да бъде почистена. След това Община Пловдив също се срещна с страната и удостовери това желание.

И ето го забележимия резултат – 1 500 000 лева Пари, които отиват на директно договаряне за компания, взела участие в срещите сред бизнеса, страната и общината. Но и тези пари няма да му бъдат задоволителни.

Предстои на идната сесия Община Пловдив да внесе предложение за увеличение на тази сума, тъй като все още на поръчката цените на услугите ще се повишат.

Реклама

Така от 1,5 млн. лв., сумата ще стане 8 млн. лв.. Толкова изиска бизнесът от общината и региона, с цел да свърши работа. Както поръчките за Даме Груев, Хаджи Димитър, Стадион Ботев, Модър – Царевец, Брезовско шосе и тази ще мине през нарастване на парите.

Цялата тази самодейността за бедственото състояние се прави, с цел да може да се избегне закона. Кметът желае да не прави конкурс, а директно да се контракти с избраната от него към този момент компания, която да обслужи ползите на бизнеса в Пловдив. Целият цирк се играе пред нас, с цел да се усвоят едни бързи пари.

Бедствието се е настанило в общината и региона!

Единственото отчасти злополучие, което се намира в Пловдив се е настанило на втория етаж на пл. „ Стефан Стамболов “ 1 (Община Пловдив) и пл. „ Н. Мушанов 1 (Областната управа).  Този тандем Зико – Стоев очевидно не работи в името на пловдивчани. Той е нездравословен освен за града, в който живеем, а и е в ущърб на цялата страна.  Затова е време и двамата да си съберат партакешите и да изоставен местата, които заемат.

Стига сме търпели „ калинки “ да заемат най-висшите постове, от които зависи нашето бъдеще. Време е гражданското общество да сложим завършек на това ръководство на ГЕРБ, патерици и подмолни назначения в Пловдив и региона Няма различен метод!

Трябва да се вдигнем и да потърсим отговорност на тези хора. Защото те са основните виновници страната да е абдикирала!

#ОСТАВКА на Ангел Стоев – Областен на Пловдив област!

#ОСТАВКА на Здравко Димитров – кмет на Община Пловдив!

Стига мафията е управлявала в нашия град!

Пост на Любомир Чакъров, ръководител на Сдружение „ Аз обичам Пловдив “
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР