Частен съдебен изпълнител продава семеен хотел във великотърновското село Малки

...
Частен съдебен изпълнител продава семеен хотел във великотърновското село Малки
Коментари Харесай

Съдебен изпълнител продава незавършен Дом за стари хора за 1, 1 млн.лева

Частен правосъден реализатор продава фамилен хотел във великотърновското село Малки чифлик, който е трябвало да бъде преустроен в Дом за остарели хора. Триетажната постройка е в недодялан градеж. Обявената начална цена на търга е за близо 1,1 милион лв., а наддаването ще бъде в понеделник.

Имотът се простира на повърхност от към 1200 кв. метра. Според плана е било планувано да бъдат построени басейн, спа, сауна, парна баня, солариум със независими душове и съблекални, ресторант с кухня и хигиеничен възел, помещение за личния състав, котелно и склад. И всичко това единствено на партерния етаж. Останалите трябвало да бъдат пригодени за студиа, стаи и жилища.

Градежът обаче по този начин и не бил приключен, а с това не била осъществена и концепцията за основаване на Дом за остарели хора в китното населено място. Сградата към този момент е благосъстоятелност на Първа капиталова банка, откакто е бил ипотекиран три пъти.

Имотите в Малък Чифлик се продават на съществени цени. Селото се трансформира в предградие на Велико Търново и е едно от най-предпочитаните за живеене в региона. Причина за това е близостта му до остарялата столица и естествените му забележителности, които притеглят от ден на ден туристи в дребните фамилни хотели и къщи за посетители.

Много от парцелите обаче са с изкуствено повишени цени, които в доста случаи отблъскват вложителите. В селото живеят към 300 души.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР