Частен съдебен изпълнител продава на търг имот с 6 овални

...
Частен съдебен изпълнител продава на търг имот с 6 овални
Коментари Харесай

ТОП предложение! Частен съдия изпълнител продава на търг имот с 6 овални къщи в Северозапада /снимки/

Частен правосъден реализатор продава на търг парцел с 6 овални къщи в Северозапада, научи организация BulNews.
Той се намира в на улица " Двадесет и шеста " във видинското село Чифлик, махала " Извос ", а неговата обща повърхност е 3 200 квадратни метра.
Къща №1 се състои от едноетажна солидна постройка с овална форма, която разполага с тераса. Разпределението на първото равнище /на кота/ е от спалня, дневен тракт с кухненски бокс и камина, баня с тоалетна, както и тераса. На второто равнище - подпокривното пространство има спалня, като достъпът до нея се реализира по дървена стълба, разположена в дневната.
Къща №2 също е едноетажна солидна постройка с тераса. На първото равнище още веднъж се намират независима спалня, дневен тракт с кухненски бокс и камина, спалня - ниша, баня с тоалетна и тераса.
Третата къща е едноетажна солидна постройка с кръгла форма - два свързани полукръга с разнообразни радиуси, както и тераса. Разпределението на първо равнище /на кота/ е следното: дневна с кухненски бокс и камина, две спални, баня с тоалетна и тераса.
Четвъртата къща е двуетажна солидна постройка с неправилна овална форма, като още веднъж има тераса. Разпределениеето на първото равнище е от дневна с кухненски бокс и камина, спалня - ниша, баня с тоалетна, както и тераса. На втория етаж се намират антре и две независими спални, като достъпът до подпокривното пространство се реализира по дървена стълба, разположена в дневната.
Къща №5 е едноетажна солидна постройка с неправилна овална форма и тераса. Нейното систематизиране е следното еднообемно пространство, дневен тракт с кухненски бокс и камина, ъгъл за спане, баня с тоалетна и тераса.
Шестата къща също е едноетажна солидна постройка с неправилна овална форма и тераса. Тя се състои от кухненски бокс и камина, баня с тоалетна, независима спалня, спалня - ниша, зимна градина и тераса.
Желаещите да купят апетитния парцел, могат да подават своите оферти всеки работен ден от 21 февруари до 21 март.
Началната цена, от която ще стартира наддаването за него, е 256 536 лв..
Търгът ще се организира на 22 март, от 14 часа, в постройката на Районен съд-Белоградчик.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР