Част от задържани при акцията на полицията, провела се преди

...
Част от задържани при акцията на полицията, провела се преди
Коментари Харесай

Тези са част от страховитата банда, вилняла в Бургас!

Част от арестувани при акцията на полицията, провела се преди дни в Бургас - Илко Паскалев, Божидар Д. и Тодор П., бяха конвоирани преди преди малко в съда. След минути в Районен съд – Бургас ще бъде гледана мярката за неотклонение на тримата мъже, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

По време на брифинг през днешния ден стана ясно, че общо четирима мъже са  осъществявали изнудване по отношение на други лица със опасност. Увреждали са имущество и са нанасяли телесни повреди. Принуждавали са други лица, някои от които малолетни, да поемат имуществено обвързване в друг размер.

Всички са от Бургас и са престъпно проявени. Те са употребявали два механизма на деяние. Единият е даване на други лица да продават наркотични субстанции. Впоследствие, в случай че не може да се върне сумата от продажбата, стартира налагане на санкции, които не престават дълготрайно време.

Задържаните са постанова на разпространители да им заплащат " такса успокоение ". А приходите от самите тези такси са доста повече от разпространяването на опиати.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР