Част от Центъра на Пловдив и Стария град са оставени

...
Част от Центъра на Пловдив и Стария град са оставени
Коментари Харесай

По цял ден без вода са част от Центъра и Стария град в летните жеги

Част от Центъра на Пловдив и Стария град са оставени без вода към този миг. От няколко дни, поради повреди, има режим на водата, алармираха читатели на GlasNews. Водата в Стария град е спряла още от ранните часове на деня, а в региона на тунела - към обяд, показа пловдивчанин, определяйки обстановката като " гнет ".

" Спират водата без предизвестие ", сигнализарат и от хотел в региона. Гостите в хотелите недоволстват, че в жегите не могат да си вземат душ, а личния състав да извършва обикновените си отговорности.

От ВиК са дали обещание да отстранят повредата до 16 часа, само че и до момента нямат вода. Трети ден по 8-10 часа дневно нямат вода. Казали, че ще продължи казусът и в идващите дни.

Справка в уеб страницата на водоснабдителното сдружение сподели, че през днешния ден е имало няколко повреди на територията на града ни.

Едната от тях е на равнище индикатори водоем " Бунарджик ". Съобщава се, че ще бъде нарушено водоподаването във високата зона на " Стария град " и " Сахат тепе " в часовия диапазон от 14:00 до 16:00 часа.

Към момента на спешния телефона на ВиК никой не дава отговор.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР