Част от новите независими депутати, откъснати от групата на Има

...
Част от новите независими депутати, откъснати от групата на Има
Коментари Харесай

Отцепниците от Слави запалиха колите към Националния стадион

Част от новите самостоятелни депутати, откъснати от групата на ИТН на Слави Трифонов, се събира след час на Националния стадион " Васил Левски ", с цел да даде брифинг по отношение на политическия трус.



На обвиняванията, че са предатели и са напуснали Дългия за постове и пари, препоръчани им от " Продължаваме промяната ", по наша информация, ще бъдат Николай Радулов, Георги Георгиев и Деян Петков, който удостовери пред Lupa.bg, че пътува от Плевен за София.

Че конференцията ще се води на стадиона единствено потвърди слуховете, че не какъв да е, а спортният министър в оставка Радостин Василев е събрал новата поддръжка за Кирил Петков и Асен Василев.



Останалите четирима - Светлин Стоянов, Христинка Иванова, Ивайло Христов и Иво Атанасов, към този момент се канели да запазят безмълвие. Иванова съобщи пред наш кореспондент: " По-късно ще научите истината. Не желая да разясня, не е комфортно ", неизвестно за какво. Но настояваше да разбере кой я е издал като част от изменниците на Дългия.

Първият, съобщил за алъш-вериша измежду законотворците на шоумена - варненският народен представител Кирил Симеонов (известен като Киро Брадъра от присъединяване му в един от първите сезони на риалити шоуто " Биг Брадър " - б.р.) е изключил мобилния си телефон. По наша информация, той ще е осмият, напуснал групата на Трифонов.

По-късно пък се чака съвещание на оставащите 18 депутати, водено персонално от него, само че евентуално отвън постройката на Народното събрание.

ТЕМА преди 58 минути 1019 преди 1 час 2609 преди 2 часа 7507
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР