Част от феновете на Левски написаха писмо до спонсора на

...
Част от феновете на Левски написаха писмо до спонсора на
Коментари Харесай

Феновете на Левски с 4 въпроса към Васил Божков

Част от почитателите на Левски написаха писмо до спонсора на отбора Васил Божков и притежателя на сините Георги Петков. В него те задават четири въпроса на двамата, като един от тях е дали са подготвени да трансферират акциите на ветераните или последователите на клуба.

Ето какво пишат ентусиастите:

ДО
Г-Н ГЕОРГИ ПОПОВ
Г-Н ВАСИЛ БОЖКОВ

Уважаеми господа,

Изминаха повече от три месеца от последните събития, които разтресоха притежавания от Вас, обичан до полуда, подкрепян до болежка и възпитаващ милиони хора – „ Левски “.

В този сложен за Вас интервал, в който по обясними аргументи спряхте финансирането на клуба, неговите последователи направиха невиждани дейности, свързани с издръжката, обезпечаване на средства за битие и погасяване на остарели отговорности към Национална агенция за приходите, клубове и лица, засягащи директно лиценза на клуба.

Отдадеността в изобретателните начинания, извършени от сините почитатели, събраха следните средства:
Дарения 500 000 лева за обслужване на съглашението с НАП; От продажба на билети и сезонни карти (рекорден брой продадени за България), при единствено три изиграни домашен мача – към 850 000 лева От продадени продукти – 400 000 лева (рекорд за България). Набрани 70 000 SMS от акцията „ Един за всички – всички за Левски “. Кампанията продължава.

Местата на стадион Г. Аспарухов бяха разпродадени посредством виртуални билети за мач пред празни трибуни (нещо невиждано до този миг в историята на футбола).

Всички тези дейности на великата синя общественост получиха и интернационален отзив. Малко тимове в света могат да генерират такава обич. Привържениците се трансфораха в главен и единствен източник на приходи.

Г-н Божков, господин Попов, за по-малко от година под Ваше ръководство „ Левски “ още веднъж се бе устремил към върха, там където постоянно е било мястото му. Ваша съществена заслуга е нормализирането на заплащанията на остарели отговорности на клуба към Национална агенция за приходите, усъвършенствания на материалната база, създаване на нови стадиони, внезапно усъвършенстване на административното ръководство.

При съществуването на времеви комфорт Вие щяхте да изградите мощен и боеспособен тим – първенец и клуб без отговорности.

Значимостта на нашата обич – „ Левски “ – се състои от многомилионна човешка поддръжка, на хора с действителни лица и безумно отдадени сърца, на хора от всевъзможни възрасти, пол, начинание, на хора с разнообразни политически възгледи, етнос, народност, вяра, само че скандиращи като един за огромната си безгранична любов:

Само „ Левски “!!!

Нашият, Ваш „ Левски “ е жертван на безкрайност, само че по тази причина имаме потребност от Вашата човешка искреност, а точно да получим отговор на следните въпроси:
Смятате ли в бъдеще да останете мажоритарен притежател и да осигурявате средства за тима, отговарящи на Вашите стандарти; Имате ли опция и желание да издържате отчасти клуба; В развой ли сте на намиране на различен притежател – Ваш сътрудник, огромен рекламодател или интернационална компания, отговаряща на милионната войска от хора, подкрепяща „ Левски “; Готови ли сте да прехвърлите акциите за ръководството – на клуба, на ветераните или на последователите.

Честността и прямотата изисква от нас да споменем, че има и различен вид на Ваше волеизявление, което ние не можем да приемем, не от пренебрежение към Вас, а от невъзможността да допуснем „ Левски “ да не съществува.

Чакаме съдбовния Ви отговор, като подсигуряваме нашата обективност, касаеща Вашата житейска обстановка.

НКП „ Левски “; „ Ултрас Левски “; „ Тръст Синя България “, „ Сдружение Сини сърца “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР