Част от апартаментите в известния небостъргач The Shard остават неразпродадени.

...
Част от апартаментите в известния небостъргач The Shard остават неразпродадени.
Коментари Харесай

Имоти в култова лондонска сграда остават неразпродадени

Част от жилищата в известния небостъргач The Shard остават неразпродадени. Анализатори смятаха, че парцелите, чиято цена доближава до 65 млн. USD елементарно ще намерят купувачи, като се има поради, че Лондон е един от главните притегателни центрове за вложители в недвижими парцели от целия свят. Това обаче не се случва.

The Shard, издигнат главно със средства на бизнесмени от Катар, беше открит през 2012 година Към тогавашна дата това беше най-високата постройка освен в Лондон, само че и в цяла Европа -310 метра. Днес тя е на 4-то място.

В началото на разпродажбата на жилищата, ситуирани сред 53- и 65-тия етаж, брокери бяха уверени, че за реализирането на 10 парцела ще са нужни единствено 20 позвънявания. Това обаче не се случи. Най-евтиният апартамент е с цена 39 млн. USD.

„ Не съм изумен, че няма продажби в постройката. Реализирането даже и на един парцел ще фиксира избрана цена и това автоматизирано ще докара до продажбата на идващите обекти на по-висока цена”, разяснява брокерът на първокласни парцели Хенри Прайър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР