Часове след , което стана навръх Международния ден за борбата

...
Часове след , което стана навръх Международния ден за борбата
Коментари Харесай

Арестуваха 28-годишен за убийството на млада жена в София

Часове след, което стана точно на Международния ден за битката с насилието над дами , е задържан 28-годишен. Той е арестуван в ареста на Столична дирекция на вътрешните работи за осъществено от него тежко престъпно закононарушение, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Убийството е станало в изоставено помещение в региона на гара разпределителна в кв. " Слатина " . Сигнал за нанесен побой над 21-годишна жена, която е в безсъзнание, е подаден към 14.30 часа през днешния ден. При идването на екипите на полицията и незабавна помощ са установили гибелта й.

Води се следствие.
 Убива я, само че доста съжалява
Убива я, само че доста съжалява

Ако погледнем следствията - разлика сред животното от Цар Калоян и тихия IT експерт няма. Имаме една убита и една полуубита жена, чийто живот е приключил

На фона на това през днешния ден се отбелязва Международния ден за елиминиране на насилието над дами. В центъра на София се организира спокойно шествие под надпис " Нито една повече ", което е и мото в националната акция. Шествието е в памет на убитите от своите сътрудници дами през последните години, само че и в поддръжка на живите и живота.

Инициативата е част от дилемите на организацията и ръководените от нея услуги да осведоми и способства за създаване на устойчиви положителни настройки в отбрана на най-уязвимите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР