Часове след като ГЕРБ върна мандата за съставяне на правителство,

...
Часове след като ГЕРБ върна мандата за съставяне на правителство,
Коментари Харесай

Борисов: Радев раздели държавата

Часове откакто ГЕРБ върна мандата за сформиране на държавно управление, водачът на партията посети Разград.

Борисов укори служебното държавно управление, че не взима задоволително ограничения за справяне с коронавирус обстановката и с предстоящите бежанци от Афганистан.

Усъмни се - има ли ангажименти сред Демократична България и Движение за права и свободи, и сред президента Румен Радев и Движение за права и свободи, тъй като Борисов чака Движение за права и свободи да поддържа Румен Радев за втори мандат.

" Радев раздели страната политически и то толкоз тежко, че виждате, сега изпадаме в неуместни обстановки. Първата партия е съпротива, втората партия е съпротива, а третият, петият и шестият желаят да вършат държавно управление, те не ги щат в селото пазач, те кмет на селото желаят да стават. А в това време си направиха уйдурмата, както казвате вие тука, ръководител на Народното събрание от опозицията, шефовете на най-важните комисии - от опозицията, осем - ние сме на равно с тях, имаме четири. И аз желая да съм такава съпротива. А на Движение за права и свободи, с които сякаш се карат - двете комисии, които дефинират бъдещето на България - районното и стопанската система. Уж не желаят ГЕРБ и Движение за права и свободи, но май не желаят единствено ГЕРБ ", съобщи Бойко Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР