Часове преди пленума на БСП партийната централа на "Позитано" 20

...
Часове преди пленума на БСП партийната централа на "Позитано" 20
Коментари Харесай

Позитано 20 осъмна с призив Нинова оставка снимки

Часове преди пленума на Българска социалистическа партия партийната централа на "Позитано " 20 осъмна с позиви "Нинова оставка ", разлепени по дърветата в близост, заяви Канал 3.

Не се знае кой е създател на протестната акция, само че се допуска, че е социалист, неудовлетворен от линията на управлението и партията. Червените се събират през днешния ден на съвещание на Националния съвет на партията от 11.00 часа, с цел да разискват политическата конюнктура, "Визия за България " и нейното оповестяване измежду народа. Пленумът би трябвало да насрочи конгрес в средата на декември, на който да одобряват документа. Можело обаче конгресът да се отсрочи за януари, защото Зала 1 на НДК се оказала ангажирана в края на годината. Планира се още партийната телевизия БСТВ да проработи тъкмо в навечерието на конгреса.

Най-много офанзиви от своите на пленума през днешния ден се чака да отбива Корнелия Нинова поради така наречения десант на соцдепутатите из страната в пленарните дни, когато отсъстват от Народното събрание. Според социалисти електоратът не възприема за обикновено депутатите да не вървят на работа, с цел да разискват алената визия с хората. Сред точките в дневния ред е доклад на Крум Зарков за активността на парламентарната група. Очаква се още Нинова да предприеме рокади в предизборния щаб на соцпартията.





Снимки: Канал 3
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР