Часове преди домакинството на Манчестър Юнайтед на ФК Копенхаген в

...
Часове преди домакинството на Манчестър Юнайтед на ФК Копенхаген в
Коментари Харесай

Брандираха Олд Трафорд с лика на сър Боби Чарлтън

Часове преди семейството на Манчестър Юнайтед на ФК Копенхаген в Шампионската лига управлението на клуба отдаде респект на легендата сър Боби Чарлтън.

Бившият британски национал, спечелил международната купа с Англия през 1966 година, умря в събота, а тогава " алените дяволи " завоюваха визитата си във Висшата лига на опашкаря Шефилд Юнайтед с 2:1.

От външната страна на централната естрада на " Олд Трафорд " беше изписано " Сър Боби Чарлтън - 1937 - 2023 ", а в единия й край беше обтегнат и афиш с лика на един от най-обичаните футболисти на Ман Юнайтед.

Пред клубния стадион, където е и паметникът на " Тройката на Юнайтед ", доста почитатели в последните дни се стекоха, с цел да преклонят глава и да слагат цвета и шал на обичания си тим, на който Чарлтън отдаде целия си умишлен живот.

Тази вечер от 22:00 часа българско време рекордьорите само че трофеи в Англия одобряват датския ФК Копенхаген и се нуждаят от наложителна победа, в случай че желаят да запазят шансове да продължат във етапа на елиминациите. " Червените " дяволи се намират на последното четвърто място и към момента без извоювана точка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР