Чаровникът Евгени Генчев ще преживее запомняща се втора среща в

...
Чаровникът Евгени Генчев ще преживее запомняща се втора среща в
Коментари Харесай

Тази му разказа играта: Втората среща на Евгени Генчев се превръща в кошмар! (ВИЖ ТУК)

Чаровникът Евгени Генчев ще преживее запаметяваща се втора среща в " Ергенът ", само че за жал, няма да я запомни с положително. Казано накратко - срещата ще се трансформира в призрачен сън, а момичето, което е поканил, ще го попари и ще го накара да побърза да приключат и да я изпрати по живо и по крепко...

Това ще забележим всички на следващия ден в епизода, само че не се и надявайте - за целувка във въпросната среща не може да става и дума. За сметка на това пък друга ще отнесе мечтания kiss от " Ергенът ", освен това мляскането сред двамата ще е много буйно. Коя ще е късметлийката, която ще възпламени искрата у пианиста, ще забележим в другия епизод.

Междувременно мацките ще продължат да се джафкат и да се ненавиждат, нищо, че злобната Теди беше изгонена. На нейно място идват нови две дразнителки в лицата на Айлин Бобева и веганката Валерия, които ще пригласят на недоразумението Габриела Бланко.

Ще има вечер с танци, само че една от участничките още веднъж ще се направи на забавна и ще откаже да взе участие в играта. Дали това още веднъж ще е Кристина Пламенова, която до момента се демонстрира като прям саможивец, занапред ще забележим.

Най-интересна обаче остава целувката и Евгени, който ще усети първите пеперудки в стомаха. Дали ще останат трайни?!

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР