Чаровната арфистка Нина Мишченко е била руска шпионка във Великобритания,

...
Чаровната арфистка Нина Мишченко е била руска шпионка във Великобритания,
Коментари Харесай

Чаровна арфистка шпионирала за Русия в Лондон?

Чаровната арфистка Нина Мишченко е била съветска шпионка във Англия, допусна лондонският в. Сън.

Името на 30-годишната музикантка бе в листата на 23-мата съветски дипломати, които през днешния ден напуснаха посолството на Москва в Обединеното кралство. Според таблоида арфистката е работила в задачата, само че няма данни каква е била нейната служба. Вероятно тя е правила шпионска активност и се е употребила с дипломатически имунитет, написа още Сън.

Изданието уточни още по какъв начин Мишченко е изнесла концерт в лондонска черква и разгласява видео от изявата на арфистката и оперната певица Мария Веретина през ноември. Посетили описа, че са шокирани от това, че са слушали осъществяване на сътрудник на съветските секрети служби.

За самата Мишченко се знае доста малко. Тя е родена в семейство на потомствени музиканти и е приключила елитни академии. Самата тя се афишира за необвързана. За музикантката се носят упорити клюки, че е държанка на Сергей Ролдугин.

Името 64-годишният челист влезе в новините във връзка със абсурда Панамапейпърс. През 2016 година се разкри, че близкият до съветския президент Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила музикант има благосъстояние на стойност 100 млн. щатски $.

Да напомним, английското държавно управление на Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила реши да изгони дипломатите по отношение на отравянето на някогашния полковник от съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скпирал и щерка му Юлия Скрипал с веществото "Новичок ". Москва съобщи, че ще предприеме сходни ограничения.

Снимката е илюстративна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР