Чаровната актриса и модел Диляна Попова е възобновила любимите си

...
Чаровната актриса и модел Диляна Попова е възобновила любимите си
Коментари Харесай

Диляна Попова се върна към балета

Чаровната актриса и модел Диляна Попова е възобновила обичаните си занимания по балет. Поводът да постави отново палците и да се завърне към детската си пристрастеност е ролята ѝ в най-големия мюзикъл, юридически в миналото у нас „ Оркестър без име “, призна самата тя пред Гала в „ На кафе “.

„ Обожавам класическия балет. Като 5-годишна вървях цяла година. Имах учителка, която обаче отпътува за Италия и се наложи да прекъсна “, описа Диляна. „ И в този момент с помощта на мюзикъла още веднъж се възпламених да отивам на балет. Там се срещнах и с Петя Колева – изключителна класическа балерина, която има същото име като моята предходна учителка и бях толкоз въодушевена “, добави красивата брюнетка.

Попова влиза в облика на стеснителната телефонистка от крайморското градче, която попада в плен на чара на един от емблематичните музиканти на групата – Филип. В театър тя сполучливо си партнира със Станимир Гъмов. Двамата пресъздават горещата любовна сцена от популярната кино класика, в която Филип, заспива преди да се е случило, каквото и да било с телефонистката.

Мюзикълът трябваше да има две нови представления преди седмица, само че по механически аргументи те бяха отсрочени за есента. Новите дати са 23 октомври в зала „ Арена Армеец “ в София и 25 октомври в зала „ Колодрума “ в Пловдив.

Източник: Monitor
Снимка: Moko Solution
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР