Чарли Шийн, звездата от многобройни филми и хитовия телевизионен ситком

...
Чарли Шийн, звездата от многобройни филми и хитовия телевизионен ситком
Коментари Харесай

Жена нахлу в дома на актьора Чарли Шийн и опита да го удуши

Чарли Шийн, звездата от многочислени филми и хитовия ефирен ситком " Двама мъже и половина ", е бил атакуван в дома си от своя съседка, която по-късно е била арестувана от полицията.

47-годишната Електра Шрок е нахлула в дома на Шийн в Малибу, откакто той ѝ отворил вратата. Според Fox News по-късно тя се пробвала да удуши артиста, като се твърди, че е раздрала ризата му.

Шийн не е потърпевш съществено при нападението.

" Заподозряната, Електра Шрок, е задържана за нахлуване със смъртоносно оръжие, мощ, която може да аргументи огромни телесни повреди, както и за жилищна кражба с щурм ", съобщи представител на полицията в Лос Анджелис пред малкия екран, представен от " The Guardian ".

Според LA Times заместник-шерифите са пристигнали в дома на Шийн в Малибу към 13:00 ч. в сряда, откакто са получили позвъняване на 911.

Властите към момента не разполагат с информация за евентуалните претекстове на офанзивата.

Шрок, за която се твърди, че е живяла в апартамент на същата улица като тази на артиста, е била упрекната по-рано тази година за корист с възрастни хора.

47-годишната жена не се е признала за отговорна.

Девет години по-възрастният от нея Шийн също има богата история с полицията.

До 2010 година той беше най-скъпоплатеният артист в малкия екран с помощта на ролята си в " Двама мъже и половина ". Извън снимачната площадка обаче животът му беше цялостен безпорядък - алкохол, опиати, бракоразвод, изневери и сигнали за домашно принуждение.

Той е бил задържан няколко пъти, в това число през 1996 година по обвиняване в нахлуване над тогавашната си другарка Британи Ашланд.

Шийн не се е признал за отговорен и му е наложена двегодишна условна присъда.

През 2009 година е задържан в Аспен, Колорадо, след случай, обвързван с домашно принуждение над тогавашната му брачна половинка Брук Мюлер. Той се признава за отговорен за " дребно посягане " като част от съглашение за признание на виновност.

През 2011 година Шийн е уволнен от хитовия сериал на CBS " Двама мъже и половина ", откакто прави спорни изявления за съавтора на сериала Чък Лори.

През 2015 година Скотин Рос, някогашната избраница на Шийн, съди артиста по обвинявания за нанасяне на побой и отнемане от независимост и съзнателно.

Тя упреква артиста, че я е малтретирал физически и прочувствено, до момента в който е употребявал опиати и алкохол, както и че я е изложил на риск от ХИВ заради немарливост, откакто се е заразил.

Вероятно е било реализирано съглашение, защото през 2018 година Рос желае преустановяване на делото.

Миналата година Шийн уреди обособен иск за 120 000 $, в който друга някогашна другарка твърдеше, че той също я е излъгал за своя ХИВ-позитивен статус и я е изложил на вируса.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР