ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Частната фондация, която отговаря за

...
ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Частната фондация, която отговаря за
Коментари Харесай

Западна Вирджиния предлага законопроект, изискващ фондация, разпределяща пари от опиоиди, да провежда публични срещи

ЧАРЛЪСТЪН, Западна Вирджиния (АП) — Частната фондация, която дава отговор за разпределянето на лъвския дял от стотиците милиони долари за споразумяване на опиоиди в Западна Вирджиния ще бъде длъжен да оповести своите производства обществено по силата на законопроект, който се предлага в щатското законодателно заседание.

Малко под три четвърти от 1 милиард $ пари за сетълмент на Западна Вирджиния се насочват през частната фондация West Virginia First Foundation, според съглашение, направено от Службата на основния прокурор на щата предходната година и подписано от чиновници от всеки окръг в щата, който има най-голям % на предозиране с опиати в нацията. Около една четвърт ще отиде непосредствено в локалните общности, а 3% ще останат на доверие.

Управителният съвет на фондацията, състоящ се от членове, назначени от републиканския губернатор Джим Джъстис и определени от локалните управляващи, изрази подготвеност да организира открити съвещания по искане на общественици и медии. Току-що финализ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР