Чарът е дарба, която някои хора имат по природа, а

...
Чарът е дарба, която някои хора имат по природа, а
Коментари Харесай

Безценните съставки на личното обаяние

Чарът е заложба, която някои хора имат по природа, а също така умение, което се усвоява и усъвършенства с времето. Тайната е, че човек има толкоз скъпо наличие за близките, колкото самият той е уверен, че има. Чаровните хора печелят утвърждението на близките по една елементарна причина: не го търсят. Достатъчно уверени са, с цел да живеят и наподобяват по своите лични правила. И това е обвързвано с някои всекидневни привички в общуването, които всеки от нас може да построи. 

1. Внимание към другия.  Чаровните хора в никакъв случай не си разрешават да се обсебят от мисълта какъв брой ги харесват, тъй като са прекомерно заети да се концентрират върху хората, с които са. Ето за какво неустоимостта им наподобява естествена. Мислете върху това, което хората ви споделят, не върху това какъв би трябвало да бъде отговорът ви, или по какъв начин казаното от тях ви визира.

2. Отказ от дребни приказки.  Прословутите „ общи приказки “ не сближават хората. Те карат мозъка на събеседниците да се включи на автопилот, което пречи да се сътвори откровена прочувствена връзка. Неустоимите персони основават връзка посредством откровен, същински диалог и откриват дълбочина в контакта даже в петминутен диалог.

3. Искрено държание.  Никой не обича подправените хора. Обикновено сме естествено привлечени от достоверните персони. На тях може да се има доверие, те не биха излъгали и не биха ни изненадали неприятно в реакциите си.

4. Етика.  Ценностите са разнообразни за другите хора. Открийте кои са вашите, с какво не бихте създали компромис, в какво вярвате най-силно. За да демонстрирате, че сте етичен човек, избягвайте да говорите неприятни неща за други хора, постоянно се опитвайте да постъпвате вярно. Да извършите вярното нещо, даже и когато боли.

5. Радост.  Усмихвайте се искрено. Не забравяйте, че макар компликациите и трудностите животът може да бъде непрекъснат извор на наслада. Това е съставката в коктейла на чаровните хора, която притегля близките като магнит. Правете повече от нещата, които обичате. Живейте с ентусиазъм и пристрастеност – излъчването ви ще озари и хората към вас. 

Източник: Obekti.bg.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР