Чалгата загива и затова красноречиво говорят новите проекти на голяма

...
Чалгата загива и затова красноречиво говорят новите проекти на голяма
Коментари Харесай

НОВ СКАНДАЛ! Уличиха Роксана в нагла кражба само ден след премиерата на новия й клип! Този път жертва е Лорена

Чалгата умира и по тази причина красноречиво приказват новите планове на огромна част от изпълнителите в лекия род.

Премиерата на всяко второ парче е съпроводена със скандал.
Я за неуредени авторки права, я за безочливо потребление на непознати мелодии и текстове, под които се подписват родни композитори и текстописци.

Сериозен е казусът и с видеопродукцията, която е като излязла от цех за конфекция в годините на соца – скучна и идентична. Нароилите се самозвани режисьори очевидно нямат креативно ентусиазъм, по тази причина го черпят, или по скоро го копират от работата на свои сътрудници.

Точно за подобен случай ни писа наш бдителен четец.

Той е разкрил очевадна аналогия в няколко подиуми от новия клип на Роксана „ Ало, звъня ти “ и видеото към песента „ #Нищо “, на Лорена. Дори си е направил труда да означи точните минути и секунди, в които се въртят повторенията.

„ Вчера Роксана пусна новото си парче „ Ало, звъня ти “. Но каква беше изненадата ми, когато видях в клипа идентични подиуми с тези на клипа „ #Нищо “, на Лорена. Във видеото на изпълнителката на Хит Микс Мюзик, няколко здрави мъжаги се „ гаврят “ с основната героиня, блъскат я, дърпат я (2:35 – 3:12). Абсолютно същата сцена се разиграва и във видеото на Роксана (2:32 – 2:40). Разликата е само в слабата актьорска игра в клипа на Пайнерката “, написа нашият четец и напомня: " Песента на Роксана „ Ще пребивавам за мига “ бе свалена от YouTube при започване на годината. Тогава тя бе упрекната че музиката е взаимствана от задгранично парче, което в оригинал е основано от турски композитор ".

Вижте двата клипа и преценете до какъв брой е прав създателят на писмото.



Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР