Чалгарката Джия, която се пише първа дружка на Валерия Георгиева

...
Чалгарката Джия, която се пише първа дружка на Валерия Георгиева
Коментари Харесай

Приятелки ли: Джия взриви със скандално разкритие за Валерия!

Чалгарката Джия, която се написа първа приятелка на Валерия Георгиева - изключително след края на " Ергенът ", й забива нож в гърба. Няма по какъв начин другояче да назовем дейностите на певицата, която, без да има никакво право на това, издава секрети на " приятелката " си, единствено в името на личната си популярност.

Джия чудесно знае, че тя като персона не вълнува никого, по тази причина реши да яхне вълната около връзката на Валерия и Евгени Генчев. И да издава всичко, което се случва или не се случва към тях.

Надали Вал ще е удовлетворена, че Джия уверено и твърдо съобщи пред медии - не, женитба сред Евгени и Валерия няма да има. Все едно тя е представител на двойката, без да е упълномощена за това.

" Валерия и Евгени са си гаджета още, не са се разделили, както някои пишат, само че няма да се женят. Сватба не е планувана и никой от двамата не е подготвен на тази стъпка. Те даже въобще не приказват за това, никаква концепция нямат да подвигат сватби и прочие ", смее се Джия.

С това обаче тя не се усеща, че слага в неудобно състояние влюбените и даже дава да се разбере, че връзката им не е на съществено равнище, а на равнище... гадженца - я се видят, я не...

" Тая е доста елементарна, в случай че съм на Валерия няма да я погледна. Ще си прави пиар на неин тил, овца ", разясняват в нета.

Тагове: Евгени Генчев Джия Валерия Георгиева Евгени и Валерия Валерия и Евгени Ергенът сватба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР