Чалга дивата Мария проговори за побоя, който мъжът й Мирослав

...
Чалга дивата Мария проговори за побоя, който мъжът й Мирослав
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Мария потвърди, че е бита от мъжа си! (Ето какво разказа певицата)

Чалга дивата Мария проговори за побоя, който мъжът й Мирослав Соколов й нанесъл на 21 март. Това е безусловно преди броени дни, когато тя въпреки всичко съумява да се измъкне и да се обади в полицията, а униформените мигновено закопчават насилника. Миро Дзвера сега е в ареста и чака да разбере дали ще го пуснат под гаранция.

Скандалът избухнал в дома им, като съседите станали очевидци на мощни кавги, последвани от виковете и писъците на Мария. Източници разясняват, че това не е първият път, в който Миро протяга ръка на певицата, само че очевидно е било най-зловещо и тя е решила да търси помощ.

" Да, правилно е, не отхвърлям ", сподели доскоро Мария за Нова Телевизия, само че отхвърли да опише цялостните детайлности за случая. " Само ще кажа, че съм добре сега, само че желая да си дам малко време. Трябва да осмисля нещата и не желая да приказвам преди този момент ", изясни певицата.

Припомняме, че Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мара Отварачката, която се кълнеше в него и тръбеше наляво и надясно какъв мъжага бил. Те ти, младоженка, Спасовден...

" Браво! Муцка! Хайде в този момент отново момите от село като Марийка, да излязат и да кажат, че желаят " мъжкари ". На ви мъжкари, селски пръчки! Доволни ли сте?! Пак такива ли ще търсите ", скочиха с мнения в обществената мрежа.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР