Чакането приключи! От днес до 18-ти декември светът е футбол!

...
Чакането приключи! От днес до 18-ти декември светът е футбол!
Коментари Харесай

С пищна церемония в Катар започна Мондиал 2022

Чакането завърши! От през днешния ден до 18-ти декември светът е футбол! За първи път в историята Мондиалът се организира в страна от Близкия Изток.

22-то международно състезание по футбол в Катар стартира с грандиозна гала по откриването на стадион „ Ал Байт " в Ал Хор с присъединяване на американския артист Морган Фрийъман и музиканта от BTS Джън Кук.

В началото на церемонията по откриването френската футболна легенда Марсел Десаи показа трофея на Мондиал 2022, за който ще се борят тимовете на 32 страни.

Снимки от обилното събитие вижте в галерията.

Първият мач е сред домакина Катар и Еквадор и ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3 от 18 часа.

Специалното студио на Българска национална телевизия към този момент посрещна първите си посетители. По време на Мондиала най-актуалните имена от българския футбол ще гостуват, с цел да споделят своите упования и прогнози за шампионата.

Гледайте Катар - Еквадор от 18.00 ч. през днешния ден по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3!

Студийната стратегия стартира в 17.10 ч.

Снимки: БГНЕС





















































Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР