Чакаме тази седмица с особено вълнение заради очакването на разхлабването

...
Чакаме тази седмица с особено вълнение заради очакването на разхлабването
Коментари Харесай

Слънце, дъжд и дори сняг: Какво ще е времето през новата седмица?

Чакаме тази седмица с изключително неспокойствие поради упованието на разхлабването на още ограничения, въведени като част от ограниченията за справяне с пандемията от ковид. Но ще можем ли да се възползваме изцяло от свободата, която ще получим през идните дни?

Месецът стартира със захлаждане и превалявания в следобедните часове. Но това беше единствено първоначално му. Предстоят ни дни с повече слънчеви часове и по-високи температури, на които обаче ще се радваме към второто десетдневие на месеца. В планините обаче ще има валежи, а и гръмотевични стихии. 

Виж още: Идва Ретроградна Венера, а тя е по-неприятна и от Ретрограден Меркурий! Какво да чакаме

В понеделник ще са задържи облачно и ще имаме още пролетни дъждове и стихии. Те ще са по-значителни в централна и източна България, където има възможност и за градушки. Именно поради дъждовете в 10 области на страната е области на страната. В западната част обаче валежите ще стопират, облаците ще се раздерат, само че температурите ще доближават едвам то 14-20 градуса.

Виж още: ТЕСТ: Какъв вид богат човек би бил?

 

Във вторник валежите ще понижават, а температурите ще се повишат с до 4 градуса. В сряда обаче те още веднъж ще се намалят поради западен вятър, с който ще дойдат още облаци и дъждове. Над 1200 метра има възможност и за снеговалеж.

Уви, четвъртък температурите ще паднат още повече. Но пък края на седмицата ще има повече слънце.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР