Чаатай Улусой и Гизем Караджа ще лежат в затвора 4

...
Чаатай Улусой и Гизем Караджа ще лежат в затвора 4
Коментари Харесай

Осъдиха Звезда От Турските Сериали На 4 Години Затвор

Чаатай Улусой и Гизем Караджа ще лежат в пандиза 4 години и 2 месеца. Присъдата им беше издадена тези дни от турски магистрати. Актьорите са приети за отговорни по обвиняване от 2013-та година за владение и разпространяване на опиати. С дрогата те бяха хванати по времето, когато снимаха сериала „Пътят на Емир“.

Наказанието към момента няма да влиза в действие, защото се чака по него да се произнесе и Върховният съд. Най-висшият орган на турската Темида обаче едвам и ще го анулира, защото доказатествата, събрани в процеса на следствието, са безспорни.

Чаатай към момента не е коментирал публично присъдата. Хора от обкръжението му пък настояват, че звездата от „Кварталът на богатите“ е унищожен от решението на магистратите.

Пред своите другари той споделил, че няма да издържи дълго в пандиза. Разстроена е и приятелката му Дуйгу Саръшан. Красавицата плачела по през целия ден, тъй като не можела да си показа да живее 4 години без обичания си мъж.

Това е вторият огромен удар за Чаатай. По-рано през годината той разбра, че персоналният му счетоводител е източва банковите му сметки. Финансистът го е ощетил със забележителна сума, заяви през февруари турската преса, представена от седмичник.

ЯМАН ОТ „КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ“ ВЗЕ ВАЖНО РЕШЕНИЕ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР