Central European Media Enterprises (CME) обявява промени във висшия мениджърски

...
Central European Media Enterprises (CME) обявява промени във висшия мениджърски
Коментари Харесай

Ралф Бартолайт е новият Главен изпълнителен директор на bTV Media Group


Central European Media Enterprises (CME) афишира промени във висшия мениджърски екип на bTV Media Group за ускорение на растежа и цифровата промяна. Надзорният съвет на bTV гласоподава назначението на Ралф Бартолайт за нов Главен изпълнителен шеф (CEO) на bTV Media Group, влизащо в действие от 1 януари 2023 година Мартин Швехлак ще продължи да бъде изпълнителен шеф на медийната група, отговарящ за вести, цифрово наличие и уеб планове.

Любош Йетмар ще се завърне в Прага, като ще трансферира всички отговорности по надзора на бизнес интервенциите на българския пазар на Душан Швалек, Главен действен шеф на CME и сегашен член на надзорния съвет на bTV. Любош Йетмар ще работи с Ралф Бартолайт и Душан Швалек, с цел да обезпечи последователност и равномерен преход.

Ралф Бартолайт има над 20 години управнически опит в ProSieben Sat.1 Media SE (ProSieben). В частност, той има богата цифрова експертиза на управителни позиции в PlutoTV в Лос Анджелис, maxdome и Joyn в Мюнхен, и е работил по някои от най-значимите цифрови планове на ProSieben.

„ Щастлив съм да поздравявам Ралф в екипа на bTV. Неговият просторен взор върху интернационалните медии, развлекателното наличие, и най-много опитът му с нововъведенията и дигитализацията в нашата промишленост, ще го нареждат по най-хубавия метод, с цел да форсира нашите амбициозни проекти за напредък на bTV “, сподели Душан Швалек.

bTV Media Group e част от фамилията на CME, която е благосъстоятелност на интернационалната компания. е измежду водещите снабдители на медийно и развлекателно наличие в Централна и Източна Европа (ЦИЕ) и има телевизионни станции на 6 пазара (Чехия, Румъния, Словакия, Словения, Хърватия и България). Компанията излъчва повече от 43 канала, платено и гратис наличие, доближава до близо 49 милиона фенове и е собственик на водещата европейска платформа за онлайн видео наличие - VOYO.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР