БЗНС подкрепя кандидатурите за президент и вицепрезидент на проф. Анастас

...
БЗНС подкрепя кандидатурите за президент и вицепрезидент на проф. Анастас
Коментари Харесай

БЗНС на Ненчев подкрепи кандидатурата за президент на Анастас Герджиков |

Български земеделски народен съюз поддържа кандидатурите за президент и вицепрезидент на проф. Анастас Герджиков и на Невяна Митева. Това разгласи ръководителят на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев, откакто Управителният съвет на партията, дружно с представители от цялата страна, са взели решението с болшинство.

„ В лицето на проф. Герджиков ние видяхме мощна и непоколебима воля за единение на нацията “, сподели Николай Ненчев. Той твърди, че поддръжката на Български земеделски народен съюз за изборите е изцяло безусловна.

Председателят на Български земеделски народен съюз прикани „ демократичната общественост да бъде единна и да застане зад тези претенденти. Отправям моя апел към всички наши съидейници и демократично мислещи хора: да се обединим към най-хубавите претенденти за президент и вицепрезидент – проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева. “

„ Искам да благодаря на Български земеделски народен съюз за решението за поддръжка и за това, че тази поддръжка е безрезервна “, сподели Анастас Герджиков. Според него Български земеделски народен съюз застава зад тях, тъй като са хората, които отстояват идеалите си, имат вяра и се борят за тях.

Мисля, че можем да отговорим на тези упования и няма да ги разочароваме, сподели още проф. Герджиков.

Номинацията на Анастас Герджиков и Невяна Митева за президент и вицепрезидент беше издигната от Инициативен комитет от 67 души. Кандидат-президентската двойка получи поддръжка първо от ГЕРБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР