Бюлетините за парламентарния вот пристигнаха в областната администрация в Ловеч.

...
Бюлетините за парламентарния вот пристигнаха в областната администрация в Ловеч.
Коментари Харесай

Бюлетините за парламентарния вот пристигнаха в областната администрация в Ловеч

Бюлетините за парламентарния избор дойдоха в регионалната администрация в Ловеч. Избирателните секции в региона са 263, като в 176 от тях ще се гласоподава и машинно, а единствено с хартиени бюлетини - в 87, от които четири преносими. Днес и на следващия ден бюлетините ще бъдат разпределени по общини, оповестиха от регионалната администрация

Вчера дойдоха и устройствата за видеонаблюдение, които също ще бъдат предадени на общините. Те към този момент получиха кутиите за гласоподаване, чувалите за предпазване на изборните бумаги и материали, методическите инструкции за машинното и хартиеното гласоподаване. Предстои да им бъдат раздадени и изборните бумаги – протоколите за секционните изборни комисии и отличителните знаци на членовете им, както и печатите и ролките профилирана хартия за машинното гласоподаване. Избирателните описи към този момент са предоставени на общините.

В регионалната администрация е подготвен и проектът за деяние на организационно-техническия екип в изборния денонощно, избрани са дежурните чиновници и техните отговорности, поддържа се всекидневна връзка с Районната изборна комисия и с регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Утре стартира и подготвянето на пространствата за „ Информационно обслужване “ за работата в изборната нощ, показаха още от регионалната администрация.

Организационно-техническите мероприятия по застраховане на изборния развой вървят по график и в период, разяснява регионалният шеф инж. Светослав Славчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР