Бюджетът на вашето семейство, възможността да заредите резервоара си, нищо

...
Бюджетът на вашето семейство, възможността да заредите резервоара си, нищо
Коментари Харесай

Байдън: Действията на Путин в Украйна са геноцид, опитва се да изтрие дори идеята да бъдеш украинец

" Бюджетът на вашето семейство, опцията да заредите резервоара си, нищо от това не трябва да зависи от това дали един деспот афишира война и прави геноцид на другия завършек на света ".

Това съобщи американският президент Джо Байдън по време на посещаване в Айова.

Така за пръв път той на процедура назова съветските дейности " геноцид ", като преди ги наричаше " военни закононарушения ".

Скокът на цените в Съединени американски щати през март доближи връхна точка от 8,5 % на годишна база. Такива равнища на инфлацията не са виждани от декември 1981 година. По думите на Байдън 70 % от повишаването на продуктите се дължи на дейностите на Путин.

" Нахлуването на Путин в Украйна докара до скок на цените на бензина и на питателните артикули по целия свят ", сподели президентът демократ.

Републиканската съпротива обаче упреква Байдън, че самият той води икономическа политика, която подхранва инфлацията.

" Да, нарекох го геноцид. Става все по-ясно, че Путин се пробва да изтрие изцяло концепцията даже да бъдеш украинец. Доказателствата се натрупат, Ситуацията е друга по отношение на седмица по-рано. Все повече сведения виждат бял свят за ужасяващите неща, които руснаците са правили в Украйна. Ще научаваме от ден на ден и повече за степента на разрушенията. Нека юристите решат дали това може да се окачестви като геноцид, само че на мен несъмнено ми наподобява като подобен ", споделя Байдън преди да се качи на борда на самолета Ейр Форс 1.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР