Бял байрак се появи на входа на централата на Българската

...
Бял байрак се появи на входа на централата на Българската
Коментари Харесай

Какъв срам?! БСП развя белия байрак и призна унизителната загуба от Калин Каменов на изборите във Враца /снимки/

Бял флаг се появи на входа на централата на Българската социалистическа партия във Враца, видя кореспондент на организация BulNews.
Малко след среднощ от Столетницата признаха историческия си неуспех и сложиха признака на провалянето на обществено място, с цел да е ясно още на влизане в офиса какви са резултатите след общинските избори. Подобно самопризнание от общинския водач Цветелина Дамяновска ясно обрисува границите на тоталната непросветеност в нейните решения и дейности. Тя носи цялостната отговорност за налагането на външния Момчил Младенов за претендент на алените и в този момент пристигна времето за оставка.
Да си партия в аления бастион Враца и да бъдеш размазан при вота с 80% е належащо в действителност да си толкоз несръчен, че чак и бабите на село да са го разбрали. При толкоз сериозна подготовка за изборите и то против млад мъж, който по време на мандата си работеше без поддръжката на Българска социалистическа партия и част от ретроградните сили в града, и да загубиш от него с унизителна разлика значи единствено едно: Оставка за цялото общинско управление на партията!
Време е прозорците в централата на Българска социалистическа партия във Враца да бъдат отворени и вътре да нахлуе чист въздух…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР